Ranger Challenge

Ranger Challenge

Een bezoek aan onze groeve is voortaan voor kids extra spannend! Want vanuit de donkere gangen van de Gemeentegrot roept een nieuw avontuur. Die brul komt van Kaja de Groeve Ranger & co! Zij dagen alle kinderen tussen de 4 en de 11 jaar uit om ook Groeve Ranger te worden door de Ranger Challenge aan te gaan. De Ranger Challenge maakt deel uit van zowel de rondleiding te voet als de rondleiding per trein! Doorstaan ze de beproeving? Dan gaan ze naar huis als echte Groeve Ranger. Kortom de prijs die blijft gewoon hetzelfde, alleen het plezier wordt groter!

Bij elk kinderkaartje krijgt u een Ranger Challenge. In het boekje staan in het midden de 12 Challenge vragen. Tijdens de rondleiding vinden ze de antwoorden in de verhalen van de gids. Kortom, het wordt opletten geblazen!

Wie de beproeving doorstaat, verdient een trofee! Wat het is? Dat gaan we natuurlijk niet verklappen. Wel kunnen de kids het aan het einde van de rondleiding misschien al wel raden. Want de antwoorden op de 12 vragen van de Ranger Challenge geven elk een letter! Samen vormen die letters het geheime Ranger Wachtwoord en dat is tevens de naam van de trofee!

De Ranger Challenge is ook te boeken als kinderfeestje en als schoolreisje.

Ga de Ranger Challenge aan en wordt Groeve Ranger!

Hoor je dat? Uit het diepst van onze gangen roept er een avontuur op jou! Die brul komt van Kaja de Groeve Ranger en haar reuze vrienden: Klep, Korrie, Bout en Knots de Reuzenschildpad. Zij dagen jou uit voor de Ranger Challenge!

De Ranger Challenge vind je in het midden van het boekje! De antwoorden op de vragen vind je onderweg! Hoe? Door heel goed te luisteren naar de verhalen die de gids vertelt. In die verhalen vind je de antwoorden op de vragen.

Kun je zelf nog niet alles lezen? Geen probleem elk antwoord staat ook er ook als tekeningetje. Zodat de volwassene met wie in de groeve op bezoek alleen nog de vraag voor je hoeft voor te lezen!

Heb je de beproeving doorstaan? Dan verdien je een trofee! Wat het is? Dat gaan we natuurlijk niet verklappen. Al kun je het aan het einde van de rondleiding misschien al wel raden!

Want de antwoorden op de 12 vragen van de Ranger Challenge geven elk een letter. Samen vormen die letters het geheime Ranger wachtwoord. Dat wachtwoord vertelt je wat het is.

Nieuwsgierig? Kom dan naar de Gemeentegrot en ga mee op de rondleiding te voet of met de trein. Want ben je tussen de 4 en de 11 dan krijg je bij jouw kinderkaartje automatisch jouw eigen Ranger Challenge.

Fossielenposter

In de mergel kom behalve vuursteen ook allerlei fossielen tegen. Op deze poster zie je welke!

Spreekbeurtpakket

Heb je de Ranger Challenge doorstaan dan wil jij jouw spannende avonturen natuurlijk delen met jouw klasgenootjes! Alleen, oei, de gids heeft wel heel veel verteld en jij wilt natuurlijk niets overslaan! Daarom is er dit Spreekbeurt Pakket speciaal voor Groeve Rangers zoals jij! Pak jouw logboek en pen en papier erbij en voor je het weet heb je een spreekbeurt in elkaar gezet waar
iedereen jaloers op is! Wat zit er in dit pakket?

Kinderfeestje

Maak van jouw verjaardag een echt Ranger feestje met een speciale rondleiding door de Gemeentegrot. Ga met de Ranger Challenge in de hand een speciale route door de groeve en ontdek hele nieuwe stukken van dit onderaardse labyrint. 

Schoolreisje

Trakteer de klas op een avontuurlijke ochtend of middag in de Gemeentegrot en streep spelenderwijs een hele rits kerndoelen van de lijst! Wil je vooraf meer weten bestel dan het Schoolreisjes Promotiepakket zodat je een beeld krijgt van wat de groep te wachten staat.

Informatie aanvragen