Kinderfeestje Limburg

Kinderfeestje in Limburg in een grot

Welkom bij de Gemeentegrot in Valkenburg, dè plek waar avontuur en verbeelding samenkomen voor het meest onvergetelijke kinderfeestje in Limburg! Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor het verjaardagsfeestje van je kind? Zoek dan niet verder, want wij bieden een ervaring die je nergens anders vindt! Benieuwd wat? Lees dan snel verder!

3 meisjes die een kinderfeestje in Limburg spelen

Over de unieke locatie

De Gemeentegrot in Valkenburg is een uniek stukje Limburgse geschiedenis dat zich uitstrekt onder de grond. Hier kunnen kinderen en volwassenen zich onderdompelen in een wereld van mysterie en avontuur. Onze grot biedt niet alleen een unieke omgeving voor een kinderfeestje in Limburg, maar ook een schat aan verhalen en activiteiten die de verbeelding van de kinderen zal prikkelen.

Avontuurlijk kinderfeestje in de grot

Ben je op zoek naar iets speciaals voor het kinderfeestje in Valkenburg van jouw kind? Zoek dan niet verder! Laat de jarige en zijn of haar vrienden en vriendinnetjes zich wanen als echte ontdekkingsreizigers met onze Ranger Challenge. Worden zij de nieuwe groeve rangers? Dan verdienen ze een prijs. Wat die prijs is? Dat gaan we natuurlijk niet verklappen!

Uitdagend kinderfeestje in Limburg? De Ranger Challenge!

Deze challenge is een avontuurlijk spel dat deel uitmaakt van onze rondleidingen door de grot, te voet of per trein. Tijdens deze uitdagende tocht krijgen de kinderen een speciaal Ranger Challenge boekje, vol met spannende vragen en opdrachten. Door goed te luisteren naar de boeiende verhalen van onze gidsen, vinden ze de antwoorden op deze vragen. En geen zorgen als ze nog niet alles kunnen lezen, want elk antwoord staat ook afgebeeld als tekening.

Word een echte Groeve Ranger

Hebben de kinderen alle 12 vragen van de Ranger Challenge met succes beantwoord? Dan verdienen ze een speciale prijs. Maar wat het precies is, blijft nog even geheim…. De antwoorden op de vragen vormen namelijk het geheime Ranger wachtwoord! En geloof ons, de verrassing aan het einde van de rondleiding maakt het avontuur des te spannender.

Spreekbeurtpakket

Heb je de Ranger Challenge doorstaan dan wil jij jouw spannende avonturen natuurlijk delen met jouw klasgenootjes! Alleen, oei, de gids heeft wel heel veel verteld en jij wilt natuurlijk niets overslaan! Daarom is er dit Spreekbeurt Pakket speciaal voor Groeve Rangers zoals jij! Pak jouw logboek en pen en papier erbij en voor je het weet heb je een spreekbeurt in elkaar gezet waar
iedereen jaloers op is! Wat zit er in dit pakket?

Reserveer nu jouw kinderfeestje in Limburg

Wil je het kinderfeestje van je kind extra bijzonder maken? Kies dan voor de Ranger Challenge in een van de mooiste grotten in Valkenburg! Samen met vriendjes en vriendinnetjes gaan ze op een ontdekkingstocht door de mysterieuze gangen van de grot. En als klap op de vuurpijl verdienen ze allemaal een prijs als echte Groeve Rangers! 

Klaar om de Ranger Challenge aan te gaan en een onvergetelijk avontuur te beleven in de Gemeentegrot? Reserveer dan nu jouw kinderfeestje in Limburg via het formulier hieronder! Voor slechts €3,50 extra per kind krijgen ze een Ranger Challenge boekje en een leuke extra verrassing. Boek nu via het formulier hieronder!

Informatie aanvragen

Ga mee met onze speciale rondleiding!

Ontdek de Atoomschuilkelder tijdens het weekend van de Verdedigingserfgoed, Erfgoed Koude Oorlog – 75 jaar NAVO/NATO.

Het is 1979 en de Koude oorlog is een feit! De wereld leeft in afwachting van een atoomoorlog en in reactie daarop worden er door heel Nederland openbare schuilkelders gebouwd: onder fietsenstallingen, onder brandweerkazernes, maar dus ook in de Gemeentegrot. Ongebruikt ligt hij er nu nog! Toiletten, douches, slaapplaatsen, gasdeuren en maskers, we hebben het allemaal bewaard!

Ga mee op pad met onze gids en voel je heel even een onderduiker. 

  • Datum: Zaterdag 20 april 2024 & zondag 21 april 2024
  • Tijdstip: 10:30 uur – 11:45 uur – 13:00 uur – 14:15 uur – 15:30 uur. 
  • Duur: Circa 60 minuten.
  • Kosten: Volwassenen € 9.00 p.p. Kinderen 4 t/m 11 jaar € 6.50 p.p.

Tickets zijn te koop bij de kassa.