Partners

BV Limburg

BV Limburg is een coöperatie van bedrijven, overheid, instellingen en burgers, die op een duurzame manier met concrete culturele producten en projecten in de Limburgse samenleving investeert. BV Limburg vloeit voort uit de culturele biografie van Limburg. De culturele biografie is het levensverhaal van respectievelijk de provincie en de stad. Deze biografie is iets dat groeit doorheen de geschiedenis.

Onze partners - BV Limburg

Polfermolen

De Polfermolen in Valkenburg aan de Geul is dè plek waar alles kan. Je vindt er zwembaden, hypermoderne fitnesszaal, sauna, sporthal, theaterzaal, brasserie, sportcafé en nog veel meer. In dit multifunctionele centrum in Valkenburg aan de Geul kan iedereen, van jong tot oud, individueel of in groepsverband, volop genieten van sportieve inspanning en verkwikkende ontspanning.

Onze partners - De Polfermolen

Houben Souren Verhuur

Houben Souren verhuur is de specialist op gebied van audiovisuele media. Een team van ervaren specialisten vormt de basis van dit bedrijf. Onder het motto eerst dienen en pas dan verdienen ontstaat een businessmodel dat gebaseerd is op vertrouwen.

Onze partners - Houben Souren

Maurer United

Maurer United. is een architectenbureau dat internationaal doorweegt. Marc & Nicole Maurer staan aan het hoofd van dit innovatief architectenbureau. Maurer United. behaalde al meermaals prijzen voor coöperatief werk. Als architectenbureau streven ze erna de grenzen van het architecturale ontwerpwerkveld te verkennen.

Onze partners - Maurer United Architects

Wij Zijn Valkenburg

“Wij Zijn Valkenburg” is een aanbieder van groeps- en zakelijke arrangementen in Valkenburg en heeft een overzichtelijk platform waar je terecht kunt voor een enkele activiteit, een dagvullend programma of meerdere volledig verzorgde dagen. Voor de grot bieden wij samen een aantal leuke arrangementen aan.

Onze partners - Wij Zijn Valkenburg

Samenwerking

De Cave Experience is tot stand gekomen in samenwerking met:

Gemeente Valkenburg
Museum van Bommel van Dam
Stichting Glow