Trouwen in de Gemeentegrot, dé uniekste trouwlocatie in Valkenburg

'Ja zeggen' tegen elkaar...

Jullie zijn er helemaal klaar voor! Jullie weten dat jullie samen verder willen en dat willen jullie delen met jullie dierbaren.

Geef die mooiste dag van je leven een ongekend romantisch randje door te trouwen in de sprookjesachtige sfeer van de Gemeentegrot. De uniekste trouwlocatie in Valkenburg!

In het meest unieke, sfeervolle en oudste deel van onze groeve, het Romeinse gedeelte, richten wij voor jullie een knusse trouwzaal in. Buiten wordt het bruidspaar en hun gasten welkom geheten door een van onze gidsen. Gezamenlijk trekt het gezelschap vervolgens naar de ‘wens-put’ van de groeve.

Aldaar, aan de ‘één-drup’, omgeven door een magisch ogend landschap van nissen, reuzetrappen, prachtige wandschilderingen en reusachtige beelden, bezegelen jullie, jullie liefde.

Natuurlijk kunnen jullie er ook voor kiezen om in een ander deel van de groeve te trouwen. Wielerfanaten opgelet! Wat dacht u van onze prachtige Wielergalerij als trouw-locatie?!

Een huwelijk sluiten bij een van de mooiste trouwlocaties in Valkenburg
Trouwen bij de uniekste trouwlocatie in Valkenburg: De Gemeentegrot.

Een ondergrondse beleving om nooit te vergeten

Klinkt jullie dat als (trouw)muziek in de oren? Graag zetten we even wat praktische zaken voor op een rij!

Eigen ambtenaar
Jullie kunnen, als jullie willen, jullie eigen trouwambtenaar mee nemen! Bubbels! Wat verzegeld is moet beklonken worden! Na de ceremonie serveren wij een glaasje pro secco opdat er geproost kan worden op een heerlijke toekomst samen.

Tijd voor een feestje
Na die toost hoeft het het feest nog niet afgelopen te zijn. Wij ondersteunen u graag in het organiseren van het aansluitende feest. Bijvoorbeeld bij Brasserie de Blokbreker gelegen naast de ingang van de groeve. Of wellicht in een van de andere tientallen feestlocaties en/of restaurants in onze gemeente.

Foto-shoot
Uiteraard bieden wij u de gelegenheid om met een van onze gidsen een paar mooie plaatsen in de grot te bezoeken voor uw foto-shoot. Wat denkt u van het romantische onderaardse meertje? Bij de 5 meter hoge champagneflessen van Piper Heidsieck misschien? Of in het intieme onderaardse kapelletje?

Vertel ons jullie wensen en wij helpen jullie graag bij het maken van de juiste keuze!

Wilt u ook 'ja zeggen' tegen elkaar in de uniekste trouwlocatie in Valkenburg?

De kosten voor de huur van de locatie, inclusief voorbereidingen, begeleiding tijdens een eventuele fotoshoot (naar eigen wens + gebruik van eigen fotograaf) en de begeleiding van een van onze gidsen bedragen voor een bruiloft tot 50 gasten € 390,- euro. Voor een bruiloft vanaf 50 gasten € 490,- euro. De kosten voor één flesje Prosecco om mee te toosten op het bruidspaar is voor onze rekening.

Voor de inrichting met witte stoelen, bloemen en kaarsen betaalt u aanvullend. Hiervoor leveren we maatwerk. De prijs van de leverancier wordt één op één doorberekend, zonder extra kosten.

Huwelijkssluitingen zijn van 20 mei tot 1 oktober in principe elke dag mogelijk. Voor meer informatie en reserveringen kunt u terecht bij info@gemeentegrot.nl