Vacature: Medewerker Gemeentegrot

De Gemeentegrot Valkenburg, onderdeel van de Exploitatiemaatschappij Polfermolen B.V. zoekt een

Medewerker Gemeentegrot
30 uren per week

Als medewerker Gemeentegrot werk als een deel van een team, leid je mensen te voet en per trein rond en sta je aan de lat voor de technische en facilitaire onderhoudswerkzaamheden. Dus een combinatiefunctie die het extra aantrekkelijk maakt om in een unieke omgeving te werken.

Rondleiding te voet

Jouw werk

Jouw werk is voornamelijk in de groeve onder de Cauberg, onder de grond, regelmatig alleen functionerend en in een hoog vochtigheidspercentage. Ook zijn mensen bij de rondleiding afhankelijk van jouw kundigheid en routekennis. Daar moet je wel tegen kunnen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het technische beheer en onderhoud. Daar moet je dan wel voor opgeleid zijn dan wel ervaring en kennis op dat gebied hebben. Uiteraard is werken op zaterdag en zondag en in de vakantieperiodes geen uitzondering.

Inschaling

Inschaling in de CAO-Recron afhankelijk van opleiding en ervaring. De duur van de overeenkomst is één jaar en eindigt dan ook. Afhankelijk van geschiktheid én de in 2022 te ontwikkelen nieuwe organisatiestructuur van de Gemeentegrot kan mogelijk gesproken worden over verlenging. Hieraan kunnen bij het aangaan van deze tijdelijke overeenkomst geen rechten worden ontleend.
Maak kennis met de eeuwenoude blokbrekers diep onder de grond.
Impressie van de Wielergalerij

Solliciteer

U kunt reageren door uw motivatie en CV vóór 10 januari 2022 a.s. te sturen naar John Wauben, adviseur Citymarketing en Evenementen, gemeente Valkenburg aan de Geul. Sollicitaties graag per mail naar j.wauben@valkenburg.nl

Onze nieuwe collega moet zo snel mogelijk, liefst per 1 februari 2022, kunnen beginnen.