Kinderfeestje Valkenburg

Ontdek een magisch kinderfeestje in Valkenburg!

Welkom bij de Gemeentegrot, dé perfecte bestemming voor een betoverend kinderfeestje in Valkenburg! Wij bieden een ervaring die gegarandeerd een glimlach op ieders gezicht tovert. Lees snel verder waarom een kinderfeestje in Valkenburg bij de Gemeentegrot zo speciaal is!

Waar avontuur en mysterie samenkomen

In de prachtige Gemeentegrot van Valkenburg, verstopt onder de Limburgse grond, wacht een wereld vol avontuur en mysteries. Onze grot biedt niet alleen een spectaculaire setting voor een kinderfeestje, maar ook talloze verhalen en activiteiten die de verbeelding van elk kind prikkelen.

Avontuurlijk kinderfeestje in Valkenburg

Op zoek naar een manier om het kinderfeestje in Valkenburg van jouw zoon of dochter onvergetelijk te maken? Zoek niet verder dan onze Ranger Challenge. Deze biedt de perfecte mix van avontuur en plezier. Laat de jarige en zijn of haar vrienden en vriendinnen zich wanen als echte ontdekkingsreizigers terwijl ze de geheimen van de grot ontrafelen. En het leukste van alles? Ze kunnen zelfs een speciale beloning verdienen, maar die blijft nog even geheim!

3 meisjes die een kinderfeestje in Limburg spelen

Ontdek de Ranger Challenge!

Tijdens deze uitdagende tocht worden de kinderen uitgedaagd met een speciaal Ranger Challenge boekje, vol met leuke vragen en opdrachten. Door te luisteren naar de verhalen van onze gids, kunnen ze alle antwoorden vinden. En voor de jonge ontdekkers die nog niet alles kunnen lezen, zijn de antwoorden ook afgebeeld als tekeningen.

Rondleiding voor kids in grot Zuid-Limburg. Een leuk kinderfeestje in Valkenburg

Word een echte Groeve Ranger

Hebben de kinderen alle 12 vragen van de Ranger Challenge met succes beantwoord? Dan verdienen ze een welverdiende beloning. Maar wat dat precies is, blijft een verrassing tot het einde van de tocht. De antwoorden op de vragen vormen namelijk het geheime wachtwoord van de Groeve Rangers!

Spreekbeurtpakket

Heb je de Ranger Challenge doorstaan dan wil jij jouw spannende avonturen natuurlijk delen met jouw klasgenootjes! Alleen, oei, de gids heeft wel heel veel verteld en jij wilt natuurlijk niets overslaan! Daarom is er dit Spreekbeurt Pakket speciaal voor Groeve Rangers zoals jij! Pak jouw logboek en pen en papier erbij en voor je het weet heb je een spreekbeurt in elkaar gezet waar
iedereen jaloers op is! Wat zit er in dit pakket?

Reserveer nu jouw kinderfeestje in Valkenburg

Maak het kinderfeestje van je kind extra speciaal met een Ranger Challenge in een van de mooiste grotten van Valkenburg! Samen met vriendjes en vriendinnetjes gaan ze op ontdekkingstocht door de mysterieuze gangen van de Gemeentegrot. En als kers op de taart verdienen ze allemaal een beloning.

Klaar om de uitdaging aan te gaan en een onvergetelijk kinderfeestje in Limburg te beleven in de Gemeentegrot van Valkenburg? Reserveer dan nu het kinderfeestje van je kind via het formulier hieronder! Voor slechts €3,50 extra per kind krijgen ze een Ranger Challenge boekje en een leuke extra verrassing. Mis dit niet en reserveer vandaag nog!

Informatie aanvragen

Ga mee met onze speciale rondleiding!

Ontdek de Atoomschuilkelder tijdens het weekend van de Verdedigingserfgoed, Erfgoed Koude Oorlog – 75 jaar NAVO/NATO.

Het is 1979 en de Koude oorlog is een feit! De wereld leeft in afwachting van een atoomoorlog en in reactie daarop worden er door heel Nederland openbare schuilkelders gebouwd: onder fietsenstallingen, onder brandweerkazernes, maar dus ook in de Gemeentegrot. Ongebruikt ligt hij er nu nog! Toiletten, douches, slaapplaatsen, gasdeuren en maskers, we hebben het allemaal bewaard!

Ga mee op pad met onze gids en voel je heel even een onderduiker. 

  • Datum: Zaterdag 20 april 2024 & zondag 21 april 2024
  • Tijdstip: 10:30 uur – 11:45 uur – 13:00 uur – 14:15 uur – 15:30 uur. 
  • Duur: Circa 60 minuten.
  • Kosten: Volwassenen € 9.00 p.p. Kinderen 4 t/m 11 jaar € 6.50 p.p.

Tickets zijn te koop bij de kassa.